Friday, January 2, 2009

Perlis_Padang Besar



































































































cuti2 nie asyik nk g jalan jer... baru je minggu lepas balik dari KL... Cuti sempena New Year shari je, tp tetap ada plan... aku n the geng plan g Padang Besar... Kami g ngan 2 biji keta, keta aku dgn keta dato'... dh lama x g sana rasa mcm gak... tp kena bwk duit byk2 la... pantang tgk jer trus beli... sampaikan senduk untuk mak aku pun aku beli... member2 lain lg sakan la bershopping... penuh keta dengan barang2 diorg jer.... barang aku 2 3 jenis jer... time nk blk kami lalu ladang tebu... subhanallah... besar, saujana mata mmandang tgk ladang tebu kt Chuping... mmg luas, klu sesat dalam tu mmg sampai tahun depan belum tentu boleh cari jalan keluar... apa2 pun, aku mmg enjoy for this short vacation.... hahahahahahaha....
Senarai memebr aku yg pi :

1. Sepol
2. Iji Ton
3. Jai Bomb (Ustaz)
4. Yus Cop
5. Pak Sheikh
6. Aswad Susu (Abang Ipar....)
7. Copit Zamry (Insp. Zamry)
8. Kuchai Gigi
9. Farid Halim

Pi dgn depa nie smua gila... keta aku yus cop, kuchai, copit n jai bomb je yg naik... pasaipa depa nk menyempit keta aku ek? siap berkaraoke lg dlm keta... ingat keta aku karaoke jamban ka? rokok toksah crita la... berkabus keta aku dgn asap rokok... lima2 orang isap rokok beb... lantakla kt depa... janji aku ngan pak cop dok dpan dgn selesa... berat jgak keta aku nk blah kt highway (berat jai bomb kot)... sampai dh malam dh... mau tak nye sampai malam... aku bwk 70 km/j je ky highway... hehehehe.... layan sket.... laju2 mana best... bwk pelan pun sampai gak...

5 comments:

  1. huhuhuhu... sepoi, apa khabar oiii.. rajin2 tgk la blog aku .. http://chanija.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. bro..aadkspt dok buat blog gak. http://aadkspt.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. tumpang lalu lalang jap~
    kem slm kt adeq an~

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete